Fremgangsmåte
Zucchini:
Ta ut fruktkjøttet, og fyll zucchinien med stekt kjøttdeig og litt pinjekjerner. Stek deretter i panne med olje i noen minutter
Yoghurtblanding:
Bland yoghurt med litt maisstivelse. Kok opp blandingen på middels varme og rør hele tiden. Når yoghurten når kokepunktet, legger du fylt zucchini oppi. La de så koke noen minutter.
Ris:
Skyll risen godt. Kok deretter vermicelli som beskrevet på pakken, og tilsett over den skylte risen sammen med en del kokende vann. Sett lokk på kjelen og la dette koke opp. Senk varmen litt, og la det stå i 10 minutter.
Ingredienser
6 personer
1 kg baby zucchini
1 kg yoghurt (gresk)
20 g maisstivelse
50 g pinjekjerner
400 g kjøttdeig
400 g ris
50 g vermicelli
1 dl rapsolje til steking av kjøtt
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g
Energi/Kalorier | 870 kcal/ 173 kcal |
Karbohydrater | 77,5 g/ 15,5 g |
Proteiner | 33 g/ 6,5 g |
Fett | 43 g/ 9 g |
- hvorav mettet fett | 14 g/ 3 g |
- enumettet fett | 14,5 g/ 3 g |
- flerumettet fett | 14,5 g/ 1,5 g |
Kostfiber | 19 g/ 4 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Ja |
Sist endret: , Publisert: