Fremgangsmåte

Zucchini: 

Ta ut fruktkjøttet, og fyll zucchinien med stekt kjøttdeig og litt pinjekjerner. Stek deretter i panne med olje i noen minutter

Yoghurtblanding:

Bland yoghurt med litt maisstivelse. Kok opp blandingen på middels varme og rør hele tiden. Når yoghurten når kokepunktet, legger du fylt zucchini oppi. La de så koke noen minutter. 

Ris:

Skyll risen godt. Kok deretter vermicelli som beskrevet på pakken, og tilsett over den skylte risen sammen med en del kokende vann. Sett lokk på kjelen og la dette koke opp. Senk varmen litt, og la det stå i 10 minutter. 

Ingredienser

6 personer

1 kg baby zucchini

1 kg yoghurt (gresk)

20 g maisstivelse

50 g pinjekjerner

400 g kjøttdeig

400 g ris

50 g vermicelli

1 dl rapsolje til steking av kjøtt 

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g

Energi/Kalorier 870 kcal/ 173 kcal
Karbohydrater 77,5 g/ 15,5 g
Proteiner 33 g/ 6,5 g
Fett 43 g/ 9 g
- hvorav mettet fett 14 g/ 3 g
- enumettet fett 14,5 g/ 3 g
- flerumettet fett 14,5 g/ 1,5 g
Kostfiber 19 g/ 4 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Ja