Fremgangsmåte
Sett ovnen på 180 grader. Kok opp smør, honning og Sukrin. Bland inn havregryn og mel, og tilsett egget.
Bruk to skjeer og lag små kuler som settes på en smurt stekepanne. Stek maks 10-12 stk per brett. Stek kakene til de er lys gullbrune i ca. 15 minutter på 180 grader, midt i ovnen.
1 porsjon = hele deigen.
Ingredienser
1 personer
150 gram smør
120 gram Sukrin (1¼ dl)
1 stort egg eller 2 små
6 dl havregryn, glutenfrie
4 ss FiberFin
2 ss honning
Næringsinnhold per 100 gram
Energi/Kalorier | 349 kcal |
Karbohydrater | 28 g |
Proteiner | 5 g |
Fett | 22 g |
- hvorav mettet fett | 9 g |
- enumettet fett | 4 g |
- flerumettet fett | 7 g |
Kostfiber | 9 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Ja |
Sist endret: , Publisert: