Fremgangsmåte

Sett ovnen på 180 grader. Kok opp smør, honning og Sukrin. Bland inn havregryn og mel, og tilsett egget.

Bruk to skjeer og lag små kuler som settes på en smurt stekepanne. Stek maks 10-12 stk per brett. Stek kakene til de er lys gullbrune i ca. 15 minutter på 180 grader, midt i ovnen.

1 porsjon = hele deigen.

 

Ingredienser

1 personer

150 gram smør
120 gram Sukrin (1¼ dl)
1 stort egg eller 2 små
6 dl havregryn, glutenfrie
4 ss FiberFin
2 ss honning

Næringsinnhold per 100 gram

Energi/Kalorier 349 kcal
Karbohydrater 28 g
Proteiner 5 g
Fett 22 g
- hvorav mettet fett 9 g
- enumettet fett 4 g
- flerumettet fett 7 g
Kostfiber 9 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Ja