Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene til dressingen. Ha i kokte små nypoteter (eller terninger av store). Server med et dryss av vårløk.

En lett variant av en klassiker. Passer spesielt godt til grillmat og spekemat.

Tidsforbruk er aktiv tid.

Ingredienser

4 personer

400 g kokte, små poteter

Dressing:
1,5 dl mager kesam,
3 ss lettmajones,
1 dl yoghurt naturell,
½ frisk agurk, finhakket,
1 bunt vårløk, finhakket
Saften av ½ sitron,
2 ss estragon, finhakket,
1 fedd hvitløk

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram

Energi/Kalorier 165 kcal/ 72 kcal
Karbohydrater 16 g/ 7 g
Proteiner 7,5 g/ 3,5 g
Fett 7,5 g/ 3,5 g
- hvorav mettet fett 1,5 g/ 0,5 g
- enumettet fett 3,5 g/ 1,5 g
- flerumettet fett 2 g/ 1 g
Kostfiber 1,5 g/ 1 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Ja