Fremgangsmåte
Bland alle ingrediensene til dressingen. Ha i kokte små nypoteter (eller terninger av store). Server med et dryss av vårløk.
En lett variant av en klassiker. Passer spesielt godt til grillmat og spekemat.
Tidsforbruk er aktiv tid.
Ingredienser
4 personer
400 g kokte, små poteter
Dressing:
1,5 dl mager kesam,
3 ss lettmajones,
1 dl yoghurt naturell,
½ frisk agurk, finhakket,
1 bunt vårløk, finhakket
Saften av ½ sitron,
2 ss estragon, finhakket,
1 fedd hvitløk
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram
Energi/Kalorier | 165 kcal/ 72 kcal |
Karbohydrater | 16 g/ 7 g |
Proteiner | 7,5 g/ 3,5 g |
Fett | 7,5 g/ 3,5 g |
- hvorav mettet fett | 1,5 g/ 0,5 g |
- enumettet fett | 3,5 g/ 1,5 g |
- flerumettet fett | 2 g/ 1 g |
Kostfiber | 1,5 g/ 1 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Ja |
Sist endret: , Publisert: