Fremgangsmåte
Ha appelsin, sitron og ingefær i en juicemaskin. Hell varmt vann over juicen.
En herlig frisk høstdrikk, med en skarp smak av ingefær.
Tips! Har du ikke juicemaskin kan du presse ut saften av appelsin og sitron. Kok deretter opp ingefær i vannet, og la koke 5 minutter. Fjern ingefæren, og ha appelsin og sitron oppi det varme ingefærvannet. På denne måten vil ikke ingefærsmaken være like sterk.
Bilde: Colourbox
Ingredienser
4 personer
1 sitron, skrelt
1 appelsin, skrelt
80 g fersk ingefær
1 l varmt vann
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram
Energi/Kalorier | 30 kcal/ 38 kcal |
Karbohydrater | 6 g/ 7 g |
Proteiner | 1 g/ 1 g |
Fett | 0,2 g/ 0,3 g |
- hvorav mettet fett | 0 g |
- enumettet fett | 0 g |
- flerumettet fett | 0 g |
Kostfiber | 2 g/ 2 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: