Fremgangsmåte
Ingrediensene blandes sammen og deles i seks.
Stekes i ca 15-20 min ved 175 grader.
Tips! Det kan være lurt å sjekke innholdet i peanøttsmøret for gluten og laktose.
Ingredienser
Antall 8
8 personer
3 dl glutenfritt havregryn
1 dl hakkede valnøtter
2 store ss peanøttsmør
1 egg
Næringsinnhold per stk/ per 100 g
| Energi/Kalorier | 133 kcal/ 420 kcal |
| Karbohydrater | 10 g/ 32 g |
| Proteiner | 4,5 g/ 14 g |
| Fett | 7,5 g/ 25 g |
| - hvorav mettet fett | 1 g/ 3,5 g |
| - enumettet fett | 2 g/ 7 g |
| - flerumettet fett | 4 g/ 13, 5 g |
| Kostfiber | 2 g/ 7 g |
Innhold av allergener
| Gluten | Nei |
| Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: