Fremgangsmåte
Smør lefsene med rødbetsalat, legg på skiver av rull og strø over timian.
Rull sammen og del lefserullen i skrå "kubber.
Server på koldbordet eller som tapas.
Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra Matprat.no (tilpasset Diabetesforbundet). Foto: Anne Manglerud
Ingredienser
6 personer
6 skive lammerull
Ca. 4 ss rødbetsalat (gjerne hjemmelaget)
2 ss hakket frisk timian
2 stk potetlefse
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram
| Energi/Kalorier | 61 kcal/ 161 kcal |
| Karbohydrater | 5,5 g/ 14 g |
| Proteiner | 3 g/ 7,5 g |
| Fett | 3 g/ 8 g |
| - hvorav mettet fett | 1,5 g/ 3,5 g |
| - enumettet fett | 1 g/ 3 g |
| - flerumettet fett | 0,3 g/ 1 g |
| Kostfiber | 0,1 g/ 2 g |
Innhold av allergener
| Gluten | Ja |
| Laktose | Ja |
Sist endret: , Publisert: