Fremgangsmåte

Smør lefsene med rødbetsalat, legg på skiver av rull og strø over timian.

Rull sammen og del lefserullen i skrå "kubber.

Server på koldbordet eller som tapas.

Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra Matprat.no (tilpasset Diabetesforbundet). Foto: Anne Manglerud

Ingredienser

6 personer

6 skive lammerull
Ca. 4 ss rødbetsalat (gjerne hjemmelaget)
2 ss hakket frisk timian
2 stk potetlefse

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram

Energi/Kalorier 61 kcal/ 161 kcal
Karbohydrater 5,5 g/ 14 g
Proteiner 3 g/ 7,5 g
Fett 3 g/ 8 g
- hvorav mettet fett 1,5 g/ 3,5 g
- enumettet fett 1 g/ 3 g
- flerumettet fett 0,3 g/ 1 g
Kostfiber 0,1 g/ 2 g

Innhold av allergener

Gluten Ja
Laktose Ja