Fremgangsmåte
Del frukten i passe store biter, og hakk valnøttene. Bland kesam, majones og sitronsaft og vend frukten, selleri og nøttene inn.
Passer godt til kalkun og kylling eller til koldbordet.
Tips! Ønsker du en laktosefri waldorfsalat kan du erstatte kesam med laktosefri kesam.
Foto: Madaise, Flickr
Ingredienser
5 personer
300 g mager Kesam (ev. original Kesam)
4 ss lett majones
3 små epler
200 g blå druer (ca.½ boks)
2 stilkselleri
60 g valnøtter
2 ss sitronsaft
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram
Energi/Kalorier | 221 kcal/ 116 kcal |
Karbohydrater | 14 g/ 7,5 g |
Proteiner | 10 g/ 5 g |
Fett | 13,5 g/ 7 g |
- hvorav mettet fett | 2 g/ 1 g |
- enumettet fett | 2 1 g |
- flerumettet fett | 8,5 g/ 4 g |
Kostfiber | 3 g/ 1,5 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Ja |
Sist endret: , Publisert: