Fremgangsmåte

Del frukten i passe store biter, og hakk valnøttene. Bland kesam, majones og sitronsaft og vend frukten, selleri og nøttene inn.

Passer godt til kalkun og kylling eller til koldbordet.

Tips! Ønsker du en laktosefri waldorfsalat kan du erstatte kesam med laktosefri kesam.

 

Foto: Madaise, Flickr

Ingredienser

5 personer

300 g mager Kesam (ev. original Kesam)
4 ss lett majones
3 små epler
200 g blå druer (ca.½ boks)
2 stilkselleri
60 g valnøtter
2 ss sitronsaft

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram

Energi/Kalorier 221 kcal/ 116 kcal
Karbohydrater 14 g/ 7,5 g
Proteiner 10 g/ 5 g
Fett 13,5 g/ 7 g
- hvorav mettet fett 2 g/ 1 g
- enumettet fett 2  1 g
- flerumettet fett 8,5 g/ 4 g
Kostfiber 3 g/ 1,5 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Ja