Fremgangsmåte
Ta ut krabbekjøttet fra klørne.
Del cherrytomat i to, skjær paprika og sukkererter i strimler og grovhakk rødløk.
Bland krabbekjøttet med grønnsakene, ruccolasalat og olivenolje, og smak til med havsalt.
Server salaten med grovbrød ved siden av.
Næringsberegningen inkluderer ikke grovbrød.
Tips! Hvis retten skal serveres til noen med cøliaki kan du erstatte grovbrød med glutenfritt grovbrød.
Oppskriften er hentet med tillatelse fra godfisk.no (tilpasset Diabetesforbundet).
Ingredienser
4 personer
500 g krabbeklør
8 stk cherrytomat
1 stk paprika, gul
10 stk sukkererter
1 stk rødløk
100 g ruccolasalat
2 ss olivenolje, kaldpresset
Ev litt havsalt
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g
Energi/Kalorier | 221 kcal/ 80 kcal |
Karbohydrater | 5 g/ 2 g |
Proteiner | 30,5 g/ 11 g |
Fett | 8 g/ 3 g |
- hvorav mettet fett | 1 g/ 0,5 g |
- enumettet fett | 4 g/ - |
- flerumettet fett | 1 g/ - |
Kostfiber | 2 g/ 1 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: