Fremgangsmåte
Kvern mandlene til mel. (5 dl mel tilsvarer cirka 250 gram mandler).
Bland de to ulike mandelmel-typene sammen, tilsett sukrinmelis og finesse og tilslutt eggehvitene.
Hvis du vil bruke bare sukrinmelis, erstatter du finesse med 1 dl sukrinmelis.
Ta litt og litt deig, og lag jevne stenger av den. Stengene stekes midt i ovnen ved 175 grader i 10-12 minutter. Pass på at de ikke blir for brune!
Kransekakestenger kan fryses.
Ingredienser
Antall 1
- 5 dl mel av malte mandler
- 2 dl mel av avskallede, malte mandler
- 1 dl sukrinmelis
- 3 ss (0,45 dl) finesse/tagatesse
- 2 eggehviter av mellomstore egg
Næringsinnhold per 100 gram
Energi/Kalorier | 418 kcal |
Karbohydrater | 9 g |
Proteiner | 15 g |
Fett | 36 g |
- hvorav mettet fett | 3 g |
- enumettet fett | 22 g |
- flerumettet fett | 9 g |
Kostfiber | 6 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: