Fremgangsmåte
Pisk eggehvite stivt med en miksmaster. Tilsett litt og litt Sukrinmelis / Sukrin gold mens miksmasteren går, deretter vaniljepulver og vaniiljedråper. Blandinga skal fortsatt være luftig og lett.
Vend inn kokosmasse og fordel topper på en bakepapirkledd langpanne. Stek midt i ovnen, 175 grader i 8-12 minutter. Kokosmakronene skal bli gylne.
Avkjøl og oppbevar i tett boks i romtemperatur, de holder seg 1-2 uker.
Ingredienser
Antall 15
2 eggehviter
20 g Sukrin gold
70 g Sukrinmelis
½ ts frø fra 1 vaniljestang ev. ekte vaniljepulver
5 dråper stevia vanilje eller vaniljeessens
120 g kokosmasse
* Du kan erstatte Sukrin gold/ Sukrinmelis med søtning etter ønske tilsvarende 90 g sukker.
Næringsinnhold per stk./ per 100 gram
Energi/Kalorier | 55 kcal/ 429 kcal |
Karbohydrater | 0,5 g/ 4 g |
Proteiner | 1 g/ 8 g |
Fett | 5 g/ 41 g |
- hvorav mettet fett | 4,5 g/ 35 g |
- enumettet fett | 0,3 g/ 2,5 g |
- flerumettet fett | 0 g/ 0,5 g |
Kostfiber | 1 g/ 8 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: