Fremgangsmåte

Pisk eggehvite stivt med en miksmaster. Tilsett litt og litt Sukrinmelis / Sukrin gold mens miksmasteren går, deretter vaniljepulver og vaniiljedråper. Blandinga skal fortsatt være luftig og lett.

Vend inn kokosmasse og fordel topper på en bakepapirkledd langpanne. Stek midt i ovnen, 175 grader i 8-12 minutter. Kokosmakronene skal bli gylne.

Avkjøl og oppbevar i tett boks i romtemperatur, de holder seg 1-2 uker.

 

Ingredienser

Antall 15

2 eggehviter
20 g Sukrin gold
70 g Sukrinmelis
½ ts frø fra 1 vaniljestang ev. ekte vaniljepulver
5 dråper stevia vanilje eller vaniljeessens
120 g kokosmasse

* Du kan erstatte Sukrin gold/ Sukrinmelis med søtning etter ønske tilsvarende 90 g sukker.

Næringsinnhold per stk./ per 100 gram

Energi/Kalorier 55 kcal/ 429 kcal
Karbohydrater 0,5 g/ 4 g
Proteiner 1 g/ 8 g
Fett 5 g/ 41 g
- hvorav mettet fett 4,5 g/ 35 g
- enumettet fett 0,3 g/ 2,5 g
- flerumettet fett 0 g/ 0,5 g
Kostfiber 1 g/ 8 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Nei