Fremgangsmåte
Begynn med marinaden: Bland soya med oystersaus. Press i limesaft. Finhakk chili og tilsett sammen med halvparten av den hakkede korianderen.
Skjær opp kjøttet og ha i marinaden. La trekke en time eller lenger.
Skjær opp grønnsakene.
Varm en wok eller panne med høye kanter på plate til den blir glovarm.
Hell i nøytral olje. Begynn med å steke kjøttet i et par omganger. Ha i grønnsakene, bortsett fra vårløken. Legg i vårløk mot slutten. Dryss på salt og pepper.
La alt steke mens du vender rundt, 3 - 4 min. Rør i litt marinade som saus. Vend godt og stek ferdig ca. 5 min.
Dryss over resten av den friske korianderen.
Server straks.
Tidsforbruk er aktiv tid.
Tips! Hvis du ønsker å tilføre mer næring til retten, kan du tilsette en boks avskylte hermetiske kikerter eller linser de siste 5 min, eller servere dette oppvarmet ved siden av.
Foto: Colourbox
Ingredienser
4 personer
600 g svinefilet, biter
1 ss rapsolje
Salt og pepper
3 ss soyasaus
2 ss oysersaus
Saft av ½-1 lime
½ chili, finhakket
4 ss frisk koriander
50 g sukkererter
1 rødløk, strimler
1 rød paprika, strimler
2 vårløk, tynne skiver
3 store champignon, biter
Næringsinnhold per porsjon
Energi/Kalorier | 229 kcal/ 80 kcal |
Karbohydrater | 6 g/ 2 g |
Proteiner | 38 g/13,5 g |
Fett | 5 g/ 2 g |
- hvorav mettet fett | 1 g/ 0,5 g |
- enumettet fett | 2,5 g/ 1 g |
- flerumettet fett | 1 g/ 0,5 g |
Kostfiber | 3 g/ 1 g |
Innhold av allergener
Gluten | Ja |
Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: