Fremgangsmåte
Skjær torsken i serveringsstykker og dryss over salt.
Skjær purre og paprika i biter, og surr i rapsolje til purren er myk.
Ha i matfløte, smuldre fiskebuljongterning over, rør forsiktig og kok opp.
Rør inn kokosmelk og curry paste, og kok opp.
Ha torskestykkene i panna, legg på lokk og la trekke til fisken er ferdig, ca. 5 minutter.
Server alene eller med villris ved siden av.
Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra Godfisk.no (tilpasset Diabetesforbundet). Foto: Studio Dreyer-Hensley
Ingredienser
4 personer
800 g torskefilet, uten skinn og bein
1 stk purre
1 stk paprika, rød
2 ss rapsolje
2 dl matfløte (gjerne Vita hjertego' matfløte)
1 terning fiskebuljong
2 dl kokosmelk
1 ss curry paste, rød
Salt og pepper etter smak
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram
Energi/Kalorier | 460 kcal/ 115 kcal |
Karbohydrater | 7 g/ 1,5 g |
Proteiner | 44 g/ 11 g |
Fett | 28 g/ 7 g |
- hvorav mettet fett | 16 g/ 4 g |
- enumettet fett | 6 g/ 1,5 g |
- flerumettet fett | 2 g/ 0,5 g |
Kostfiber | 3,5 g/ 1 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Ja |
Sist endret: , Publisert: