Fremgangsmåte
Skjær fisken i ca. 2 cm store terninger. Vask og rens løk, gulrot og brokkoli.
Skjær løk og gulrot i tynne skiver og del brokkoli i små buketter.
Pensle grillfolien med rapsolje og brett opp kantene til en skål. Legg et utvalg av grønnsaker på folien og ha soyasaus over. Legg fisketerninger over grønnsakene. Brett sammen folien og legg pakkene på varm grill.
La pakkene ligge på grillen i ca. 10 minutter. Åpne pakkene og sjekk at fisken er klar.
Server skattkistene med det tilbehøret du ønsker.
Ønsker du en glutenfri rett kan du bruke glutenfri soyasaus eller andre krydder/urter.
Tips! Du kan også lage Havets skattkiste i stekeovnen. Da bruker du vanlig aluminiumsfolie i stedet for grillfolie. Stek pakkene i stekeovn ved 180 °C til fisken er ferdig. Det tar ca. 12 minutter.
Oppskrift og bildet er hentet med tillatelse fra www.godfisk.no (tilpasset av Diabetesforbundet)
Fotograf: Studio Dreyer-Hensley
Ingredienser
4 personer
300 g laksefilet, uten skinn og bein
300 g seifilet, uten skinn og bein
1 stk løk
2 stk gulrot
0,5 stk brokkoli
2 ss rapsolje
4 ss soyasaus
4 ark grillfolie
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g
Energi/Kalorier | 317 kcal/ 107 kcal |
Karbohydrater | 8 g/ 3 g |
Proteiner | 30 g/ 10 g |
Fett | 17,5 g/ 6 g |
- hvorav mettet fett | 2 g/ 0,5 g |
- enumettet fett | 9,5 g/ 3 g |
- flerumettet fett | 5,5 g/ 2 g |
Kostfiber | 3 g/ 1 g |
Innhold av allergener
Gluten | Ja |
Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: