Fremgangsmåte
Krydre kyllingfileten med salt, pepper og paprikapulver. Stek den i 2 minutter på hver side i middels varm panne. Etterstek på lav varme under lokk i 4 minutter.
Skrell nederste del av aspargesene. Kok dem i lettsaltet vann i 3-4 minutter til de er knapt møre (avhengig av størrelse).
Server med lett salat.
Næringsberegningene inkluderer ikke salat.
Tips! Ønsker du en laktosefri rett kan du bruke laktosefri lettrømme. For å få en glutenfri rett kan du kutte ut corn flakes eller bruke glutenfri corn flakes.
Oppskriften og bildet er hentet med tillatelse fra www.matprat.no (tilpasset av Diabetesforbundet)
Ingredienser
4 personer
4 stk kyllingfileter
2 ts salt
1 ts pepper
4 ts paprikapulver
2 ss rapsolje til steking
16 stk grønn frisk asparges
4 ss lettrømme
8 ss corn flakes
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g
Energi/Kalorier | 271 kcal/ 110 kcal |
Karbohydrater | 6 g/ 2,5 g |
Proteiner | 37 g/ 15 g |
Fett | 10,5 g/ 4 g |
- hvorav mettet fett | 2,5 g/ 1 g |
- enumettet fett | 4,5 g/ 2 g |
- flerumettet fett | 2,5 g/ 1 g |
Kostfiber | 3 g/ 1 g |
Innhold av allergener
Gluten | Ja |
Laktose | Ja |
Sist endret: , Publisert: