Fremgangsmåte

Legg kyllinglår i en ildfast form, og varm dem i ovn på 200 °C i 15-20 minutter.

Del avokado i to. hakk forsiktig kniven i avokadosteinen, vri kniven til siden og ta ut steinen.

Fordel salat på tallerkenene, legg på en halv avokado, og fyll den med fetaost. Dryss over finhakket rødløk og litt grovmalt pepper.

Legg de varme kyllinglårene på tallerkenene og server.

PS: Denne retten blir en del magrere om du dropper å spise skinnet på kyllingen.

Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra matprat.no. Foto: Studio Dreyer-Hensley

Ingredienser

4 personer

4 stk grillet kyllinglår

2 stk avokado

1 stk finhakket rødløk

200 g fetaost med soltørkede tomater

2 pakker blandet babybladsalat

Litt grovmalt pepper

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g

Energi/Kalorier 535 kcal/ 177 kcal
Karbohydrater 3,5 g/ 1 g
Proteiner 34 g/ 11 g
Fett 42 g/ 14 g
- hvorav mettet fett 15,5 g/ 5 g
- enumettet fett 19 g/ 6 g
- flerumettet fett 6,5 g/ 2 g
Kostfiber 3 g/ 1 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Ja