Fremgangsmåte
Legg kyllinglår i en ildfast form, og varm dem i ovn på 200 °C i 15-20 minutter.
Del avokado i to. hakk forsiktig kniven i avokadosteinen, vri kniven til siden og ta ut steinen.
Fordel salat på tallerkenene, legg på en halv avokado, og fyll den med fetaost. Dryss over finhakket rødløk og litt grovmalt pepper.
Legg de varme kyllinglårene på tallerkenene og server.
PS: Denne retten blir en del magrere om du dropper å spise skinnet på kyllingen.
Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra matprat.no. Foto: Studio Dreyer-Hensley
Ingredienser
4 personer
4 stk grillet kyllinglår
2 stk avokado
1 stk finhakket rødløk
200 g fetaost med soltørkede tomater
2 pakker blandet babybladsalat
Litt grovmalt pepper
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g
Energi/Kalorier | 535 kcal/ 177 kcal |
Karbohydrater | 3,5 g/ 1 g |
Proteiner | 34 g/ 11 g |
Fett | 42 g/ 14 g |
- hvorav mettet fett | 15,5 g/ 5 g |
- enumettet fett | 19 g/ 6 g |
- flerumettet fett | 6,5 g/ 2 g |
Kostfiber | 3 g/ 1 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Ja |
Sist endret: , Publisert: