Fremgangsmåte
Finhakk løk og hvitløk. Bland sammen med alle ingrediensene.
Form 4 avlange pølser og klem dem rundt trespydene.
Stek spydene med kyllingkebab i stekeovn ved 200 °C i ca. 15 minutter eller legg dem på grillen i 5-7 minutter på hver side. Rull kyllingkebabene i finhakket persille før servering.
Server gjerne kebaben med frisk salat og tzatziki.
Næringsberegningene inkluderer ikke salat og tzatziki.
Oppskriften og bildet er hentet med tillatelse fra www.matprat.no (tilpasset av Diabetesforbundet)
Ingredienser
4 personer
400 g kyllingkjøttdeig
1 ss rapsolje
1 ss malt kanel
1 ss chilipasta (sambal oelek) eller etter smak
3 båt hvitløk
½ stk rødløk
2 ss frisk kruspersille
4 stk trepinner
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g
Energi/Kalorier | 203 kcal/ 151 kcal |
Karbohydrater | 2,5 g/ 2 g |
Proteiner | 19 g/ 14 g |
Fett | 12,5 g/ 9,5 g |
- hvorav mettet fett | 3,5 g/ 2,5 g |
- enumettet fett | 6 g/ 4,5 g |
- flerumettet fett | 3 g/ 2,5 g |
Kostfiber | 2,5 g/ 2 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: