Fremgangsmåte
Kutt kyllingen i tynne skiver og lag salat hjemme.
Stek kyllingen i en stekepanne til den er gjennomstekt og krydre med salt og pepper. Løken kan også freses litt i panna.
Skjær rundstykkene i to og smør aioli på begge delene. Legg på tomat, rødløk og kylling og avslutt med toppen av rundstykket.
Server med salat ved siden så blir det litt enklere å spise.
Foto: Ragnhild Gjvre
Ingredienser
4 personer
Sandwich
4 grove rundstykker
400 g kyllingfilet i skiver
4 ss aioli
2 store tomater
½ rødløk
Salt og pepper
Olje til steking
Salat
6 blader isbergsalat
1 agurk
2 ss mais
1 paprika
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g
Energi/Kalorier | 443 kcal/ 105 kcal |
Karbohydrater | 37 g/ 9 g |
Proteiner | 30,5 g/ 7,5 g |
Fett | 18 g/ 4,5 g |
- hvorav mettet fett | 2,5 g/ 0,5 g |
- enumettet fett | 2 g/ 0,5 g |
- flerumettet fett | 1,5 g/ 0,5 g |
Kostfiber | 6 g/ 1,5 g |
Innhold av allergener
Gluten | Ja |
Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: