Fremgangsmåte
Stek kyllingen i ca. 4 minutter på hver side. Strø på salt og pepper og legg til side. Avkjøl.
Skjær kyllingen i biter og legg den på en seng av salat. Fordel mangochutney og strø over bringebær.
Serveres med cottage cheese
Oppskriften og bildet er hentet med tillatelse fra www.frukt.no (tilpasset av Diabetesforbundet)
Ingredienser
4 personer
3 stk kyllingfilet
Salt og pepper
200 g hjertesalat (eller annen salat)
1 dl mangochutney
250 g cottage cheese (ev. mager cottage cheese)
1 kurv bringebær
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g
Energi/Kalorier | 252 kcal/ 85 kcal |
Karbohydrater | 18,5 g/ 6 g |
Proteiner | 35 g/ 12 g |
Fett | 3,5 g/1 g |
- hvorav mettet fett | 1 g/ 0,5 g |
- enumettet fett | 1 g/ 0,5 g |
- flerumettet fett | 1 g/ 0,5 g |
Kostfiber | 3,5 g/ 1,5 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Ja |
Sist endret: , Publisert: