Fremgangsmåte

Skjær laks i terninger.

Finhakk løk og surr i olivenolje sammen med tacokrydder.

Tilsett vann og tacosaus, og gi det hele et oppkok.

Legg i laksen og vend forsiktig så sausen dekker laksen.

Legg på lokk og trekk stekepannen vekk fra varmen. La alt trekke i 1 minutt.

Varm tortillawraps etter anvisning på pakken.

 

Tilbehør

Skjær opp avokado, tomat, paprika og salat, og legg i forskjellige skåler.

Ha også mais, ost og lettrømme over i skåler.

Fyll varme tortillawraps med laks, grønnsaker og ost, og server med lettrømme.

 

Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra Godfisk.no (tilpasset Diabetesforbundet). Foto: Astrid Hals

Ingredienser

4 personer

500 g laksefilet, uten skinn og bein
1 stk løk
2 ss olivenolje eller rapsolje
1 pk tacokrydder
1 dl vann
2 dl tacosaus
4 stk store tortillawrap, grove

Tilbehør
1 stk avokado
1 stk tomat
½ stk paprika, rød
½ stk isbergsalat
1 dl mais
1,5 dl lettost, revet
2 dl kesam eller lettrømme

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g

Energi/Kalorier 782 kcal/ 141 kcal
Karbohydrater 44 g/ 8 g
Proteiner 42 g/ 7,5 g
Fett 46 g/ 8,5 g
- hvorav mettet fett 10 g/ 2 g
- enumettet fett 23 g/ 4 g
- flerumettet fett 9 g/ 1,5 g
Kostfiber 9,5 g/ 2 g

Innhold av allergener

Gluten Ja
Laktose Ja