Fremgangsmåte
Skjær laks i terninger.
Finhakk løk og surr i olivenolje sammen med tacokrydder.
Tilsett vann og tacosaus, og gi det hele et oppkok.
Legg i laksen og vend forsiktig så sausen dekker laksen.
Legg på lokk og trekk stekepannen vekk fra varmen. La alt trekke i 1 minutt.
Varm tortillawraps etter anvisning på pakken.
Tilbehør
Skjær opp avokado, tomat, paprika og salat, og legg i forskjellige skåler.
Ha også mais, ost og lettrømme over i skåler.
Fyll varme tortillawraps med laks, grønnsaker og ost, og server med lettrømme.
Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra Godfisk.no (tilpasset Diabetesforbundet). Foto: Astrid Hals
Ingredienser
4 personer
500 g laksefilet, uten skinn og bein
1 stk løk
2 ss olivenolje eller rapsolje
1 pk tacokrydder
1 dl vann
2 dl tacosaus
4 stk store tortillawrap, grove
Tilbehør
1 stk avokado
1 stk tomat
½ stk paprika, rød
½ stk isbergsalat
1 dl mais
1,5 dl lettost, revet
2 dl kesam eller lettrømme
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g
Energi/Kalorier | 782 kcal/ 141 kcal |
Karbohydrater | 44 g/ 8 g |
Proteiner | 42 g/ 7,5 g |
Fett | 46 g/ 8,5 g |
- hvorav mettet fett | 10 g/ 2 g |
- enumettet fett | 23 g/ 4 g |
- flerumettet fett | 9 g/ 1,5 g |
Kostfiber | 9,5 g/ 2 g |
Innhold av allergener
Gluten | Ja |
Laktose | Ja |
Sist endret: , Publisert: