Fremgangsmåte

Rør sammen kesam, majones og finhakket chili. Smak til med sitronsaft, salt og hvitt pepper.

Skjær opp grønnsakene og rør dem inn i majonesblandingen. Smak til med gressløk og eventuelt salt og pepper.

Skjær LobNobs i passende biter og vend dem forsiktig inn i salaten.

Serveres på grovt brød.

Tips! Du kan gjøre retten laktosefri ved å erstatte kesam med laktosefri kesam. Sjekk også innholdet i LobNobs. Retten kan gjøres glutenfri ved å servere salaten på glutenfritt brød. Sjekk også innholdet i LobNobs.

Du finner LobNobs i frysedisken i dagligvarebutikker. Produktet minner om crabsticks.

Ingredienser

3 personer

1,5 dl (mager) kesam
1/2 dl lettere majones
1 ss presset sitronsaft
Ca 1/4 rød chili, finhakket
Salt og hvit pepper
1 lite eple, skrelt og skjært i små terninger
1 vårløk, finsnittet
1/4 rødløk, i tynne båter
Ev. 1/4 fennikel, i små biter
2 ss gressløk, finsnittet
1 pakke LobNobs, i biter (70-80 % hvit fisk)

3 skiver grovt brød (a 50 g per stk.)

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g

Energi/Kalorier 270 kcal/ 116 kcal
Karbohydrater 31 g/ 13,5 g
Proteiner 15 g/ 6,5 g
Fett 8 g/ 3,5 g
- hvorav mettet fett 1 g/ 0,5 g
- enumettet fett 4,5 g/ 2 g
- flerumettet fett 2 g/ 1 g
Kostfiber 4,5 g/ 2 g

Innhold av allergener

Gluten Ja
Laktose Ja