Fremgangsmåte
Bland sammen alle ingrediensene til lappene. Røren skal være glatt og bør få svelle i 30 minutter før steking.
Stek lappene i en panne med litt margarin. Har du panne med belegg trenger du ikke stekefett til steking.
Tips: Denne retten kan gjøres glutenfri ved bruke glutenfri havregryn.
Næringsberegningen inkluderer ikke honning.
Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra matprat.no. Foto: Veslemøy Vråskar
Ingredienser
1 personer
1 stk egg
½ ss honning (kan sløyfes)
½ dl havregryn
1 ss rapsolje
½ dl kesam mager, 1 %
1 dl ekstra lett melk
1 ss flytende margarin til steking
1 ss hakkede valnøtter
2 ss bringebær
2 ss blåbær
2 ss vaniljeyoghurt
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram
Energi/Kalorier | 457 kcal/ 147 kcal |
Karbohydrater | 24,5 g/ 8 g |
Proteiner | 20 g/ 6,5 g |
Fett | 30 g/ 10 g |
- hvorav mettet fett | 5 g/ 1,5 g |
- enumettet fett | 14,5 g/ 4,5 g |
- flerumettet fett | 8,5 g/ 3 g |
Kostfiber | 3,5 g/ 1 g |
Innhold av allergener
Gluten | Ja |
Laktose | Ja |
Sist endret: , Publisert: