Fremgangsmåte
Smør snøfrisk, philadelphia eller annen kremost på lefsene. Skjær kyllingkjøtt i biter og stek det i en panne. Skjær frukt og grønnsaker i biter.
Bland grønnsaker, frukt og de stekte kyllingbitene sammen med rømmen. Smak til med salt og pepper.
Fordel fyllet på lefsene. Om du ønsker kan du drysse over litt revet ost før du bretter lefsene sammen. Dersom de skal tas med i sekken kan det være lurt å rulle de sammen med aluminiumsfolie rundt så fyllet ikke faller ut.
Ingredienser
2 personer
2 stk. fullkorntortilla
Tynt lag med kremost
4 blader salat
½ rød paprika
1 liten avokado
150 g kyllingfilet, skinke, spekeskinke eller annet kjøtt
2 ss lettrømme
½ vårløk
½ eple
Næringsinnhold per porsjon / per 100 g
Energi/Kalorier | 462 kcal / 129 kcal |
Karbohydrater | 27 g / 7,5 g |
Proteiner | 32 g / 9 g |
Fett | 23 g / 6,5 g |
- hvorav mettet fett | 7 g / 2 g |
- enumettet fett | 10 g / 3 g |
- flerumettet fett | 2,5 g / 0,5 g |
Kostfiber | 8 g / 2 g |
Innhold av allergener
Gluten | Ja |
Laktose | Ja |
Sist endret: , Publisert: