Fremgangsmåte

Rør sammen alt og la røra stå i 5-10 minutter. Stek i panne med litt margarin/smør på medium til høy varme. Pass på at de ikke blir brent. Lag pannekakene litt mindre enn vanlig- Snu de når pannekakene har stivnet tvers igjennom.

Server med friske bær eller tilbehør etter ønske. 

Tips! disse pannekakene kan brukes både som lunsj, til middag ved siden av suppe. Ved å tilsette litt søtning kan de også serveres til kaffen eller som hyggemat når søtsuget kommer.

Ingredienser

3 personer

3 egg
3 ss chiafrø
Ca. 4 ss kokosmelk (prøv deg fram)
1/4 ts kardemomme
1/4 ts vaniljepulver eller ½ ts vaniljesukker
1 ss myk stekemargarin

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram

Energi/Kalorier 152 kcal/ 193 kcal
Karbohydrater 1,5 g/ 1,7 g
Proteiner 9 g/ 11 g
Fett 11,5 g/ 14,5 g
- hvorav mettet fett 4,5 g/ 5,5 g
- enumettet fett 2,5 g/ 3,5 g
- flerumettet fett 3 g/ 4 g
Kostfiber 4 g/ 5 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Nei