Fremgangsmåte
Bland sammen alle ingredienser og sett den i fryseren en times tid.
Tidsforbruk er aktiv tid.
Tips! kokoskremen kan også spises som den er uten at man fryser den til iskrem først. Server den gjerne toppet med bær og eventuelt litt hakkede nøtter eller mandler.
Ingredienser
2 personer
1 dl avkjølt kokosmelk (kun den faste massen)
1 dl gresk yoghurt eller Kesam naturell
2 ruter mørk sjokolade (med 70 % kakaomasse eller mer) – hakket i småbiter
1- 2 ts Sukrinmelis (eller annen type pulverbasert eller flytende søtningsmiddel)
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram
Energi/Kalorier | 202 kcal/ 193 kcal |
Karbohydrater | 5,5 g/ 5,5 g |
Proteiner | 4,5 g/ 4,5 g |
Fett | 18 g/ 18 g |
- hvorav mettet fett | 13 g/ 13 g |
- enumettet fett | 2,5 g/ 2,5 g |
- flerumettet fett | 0,3 g/ 0,3 g |
Kostfiber | 1,5 g/ 1,5 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Ja |
Sist endret: , Publisert: