Fremgangsmåte
Kok opp bringebær og sukrin (smak til).
La det småkoke i ca 5 minutter og press deretter blandingen gjennom en fin sil til en glatt saus.
Kok sausen videre til mengden er omtrent halvert.
Avkjøl coulisen og smak til med friskpresset sitron.
Sausen er god som tilbehør til is eller panna cotta.
Tidsforbruk er aktiv tid.
Ingredienser
4 personer
Ca 200 gram bringebær
Ca 2 ss sukrin eller annen søtning tilsvarende 2 ss sukker
Sitronsaft
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g
Energi/Kalorier | 15 kcal/ 24 kcal |
Karbohydrater | 1,5 g/ 3 g |
Proteiner | 0,5 g/ 1 g |
Fett | 0,2 g/ 0,5 g |
- hvorav mettet fett | 0 g/ 0 g |
- enumettet fett | 0 g/ 0 g |
- flerumettet fett | 0,2 g/ 0,3 g |
Kostfiber | 2 g/ 3 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: