Fremgangsmåte
Paneterte koteletter
Knekk eggene i en bolle, og pisk dem lett med en gaffel,
Bland griljermel, salt og pepper i en skål.
Tørk av kotelettene med litt kjøkkenpapir, og vend dem først i egg og deretter i blandingen med griljermel.
Stek dem pent brune, 4-5 minutter på hver side.
Kokte gulrøtter
Kutt gulrøttene i små terninger, tilsett smør og kok i vann i ca 30 minutter med lokk på.
Tilsett sukker, salt, pepper og hvetemel, og kok videre i ca 15 minutter.
Retten serveres med kokte poteter.
Ingredienser
4 personer
4 stk. svinekoteletter uten bein
2 stk. egg
2 dl griljermel
1 ts salt
0,5 ts pepper
500 g gulrøtter
30 g (2 ss) smør
1 ts sukker
10 g hvetemel
salt og pepper
800 g poteter
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g
Energi/Kalorier | 819 kcal/ 144 kcal |
Karbohydrater | 62 g/ 11 g |
Proteiner | 44 g/ 7,5 g |
Fett | 42 g/ 7,5 g |
- hvorav mettet fett | 17 g/ 3 g |
- enumettet fett | 16 g/ 2,5 g |
- flerumettet fett | 5 g/ 1 g |
Kostfiber | 10 g/ 2 g |
Innhold av allergener
Gluten | Ja |
Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: