Fremgangsmåte
Denne retten kan serveres hjemme eller være et fint alternativ på tur. Kutt opp salaten hjemme og ha potetsalaten i en tett boks.
Varm fiskeburgerne i en stekepanne til de er gjennomvarme, ca 5-10 min. Hvis du vil kan du også varme hamburgerbrødene i stekepanna raskt, men følg med – de svis fort.
Server fiskeburgeren med salat og potetsalat.
Foto: Ragnhild Gjevre
Ingredienser
4 personer
4 fiskeburgere (86% fisk)
4 fiberrike hamburgerbrød (du kan også bruke pitabrød av fullkorn)
8 ss potetsalat
Salat
6 blader isbergsalat
1 agurk
1 paprika
2 stk tomater
4 ss mais
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g
Energi/Kalorier | 457 kcal/ 99 kcal |
Karbohydrater | 43 g/ 9 g |
Proteiner | 28 g/ 6 g |
Fett | 17 g/ 4 g |
- hvorav mettet fett | 1,5 g/ 0,5 g |
- enumettet fett | 1 g/ 0,5 g |
- flerumettet fett | 3,5 g/ 1 g |
Kostfiber | 8 g/ 1,5 g |
Innhold av allergener
Gluten | Ja |
Laktose | Ja |
Sist endret: , Publisert: