Generalforsamling 2016:

Nytt styre i Ungdiabetes

- Vi må opprettholde det energinivået vi har hatt, sier Vilde Olsson, nyvalgt leder i Ungdiabetes.

Av Sven Grotdal

UNGDIABETES: Det nye styret i Ungdiabetes består av (fra venstre) Kaia Johansen, Mathilde Natlandsmyr, Vilde Olsson, Jeanette Grøstad, Bjørn Peter Sandmo og Kirsti Pedersen. Christer Markussen var ikke til stede.

Foto: Sven Grotdal

Send sidens lenke til en venn

Under Diabeteskonferansen på Gardermoen har Diabetesforbundets ungdomsorganisasjon hatt sin årlige generalforsamling, blant annet med valg av nytt styre. 

Vilde Olsson var styremedlem i Ungdiabetes i forrige periode. Nå er hun ny leder, etter at Martine Hemstad Lyslid ga seg etter flere års lederinnsats. 

- Vi må ha enda mer fokus på arrangementer for både medlemmer og tillitsvalgte. Vi må gjøre oss mer populære. Vi har også kommet en god vei i det politiske arbeidet vi har startet, blant annet med deltakelse på Arendalsuka. Den viktigste enkeltsaken vår er overgangen fra barneavdeling til voksenavdeling. Vi vet at noen har blitt overført allerede da de var 14 år gamle, sier Vilde Olsson. 

Med seg i det nye Ungdiabetes-styret har hun tre som fortsetter og tre nye. Bjørn Peter Sandmo (nestleder), Jeanette Grøstad og Kaia Johansen er med videre, mens Mathilde Natlandsmyr, Kirsti Pedersen og Christer Markussen er nye.